Bio káva z Italské rodinné pražírny zrnková DiCaf 250 g Zobrazit větší

Bio zrnková káva z Italské rodinné pražírny DiCaf 250 g

3140

Nový produkt

Jedná se o směs arabiky a robusty. Káva značky DiCaf pokračuje v dlouholeté rodinné tradici pražení kávy po malých dávkách a následného míchání jednotlivých druhů pro dosažení optimální chuti a vyniká skutečně autentickou výbornou chutí známou z italských kaváren.

  • HMOTNOST: 250 g  
  • ZEMĚ PŮVODU: Itálie

Více informací

Zakoupením tohoto zboží získáte 133 věrnostních bodů. Za celý košík získáte 133 věrnostních bodů a na další nákup můžete získat slevu 4 Kč.


133 Kč

Více informací

Pro výrobu této kávy jsou použita kávová zrna vypěstovaná v souladu s ekologickým zemědělstvím bez použití pesticidů, herbicidů a syntetických hnojiv. Jedná se o směs arabiky a robusty. Káva značky DiCaf pokračuje v dlouholeté rodinné tradici pražení kávy po malých dávkách a následného míchání jednotlivých druhů pro dosažení optimální chuti a vyniká skutečně autentickou výbornou chutí známou z italských kaváren. Způsob upražení a namletí umožňuje použít tuto kávu jak k přípravě klasického českého „turka”, tak i zdravější překapávané kávy. Výrazná vůně a vynikající chuť však vynikne nejlépe při přípravě espressa.

  • HMOTNOST: 250 g 
  • ZEMĚ PŮVODU: Itálie 
  • Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte v suchu
  • IT-BIO-003 Zemědělská produkce mimo EU

Rodinná pražírna DiCaf

Společnost DiCaf je rodinná firma, která začala pražit kávu před šedesáti lety v italském městečku Bra.

 Rodina Ghigo si vytkla nesnadný cíl: prosadit se v Itálii, světovém centru pražení kávy a výroby špičkových kávových směsí. Čas potvrdil, že špičková kvalita kávy, spolehlivost a slušnost při jednání s obchodními partnery a péče o zákazníka může úspěšně konkurovat i obchodním gigantům a získávat stále nové spokojené a vracející se zákazníky.

V současné době řídí společnost již třetí generace a kávu DiCaf mohou vychutnávat nejen zákazníci v Itálii, ale i v řadě dalších zemích Evropské unie. I když základ produkce stále ještě tvoří konvenční káva, podíl bio kávy, tj. kávy z kontrolovaného ekologického zemědělství, stále roste. 

Špičkové kvality a vyvážené chuti směsí je dosaženo:

  • Výběrem zelených kávových zrnek vynikající kvality.
  • Osvědčeným tradičním způsobem pražení kávy – jednotlivé složky směsí se praží odděleně, protože každý druh vyžaduje jinou dobu pražení. Pouze tento časově náročnější způsob zaručí správné upražení každé složky směsi.
  • Pečlivým namícháním jednotlivých druhů zrnek podle charakteristik dané odrůdy a místa původu. Mýtus, že ta nejlepší káva je pouze 100 % arabika, je skutečně jen mýtem. Směsi Ghigo obsahují minimálně z 98 % kávu odrůdy arabika, malý podíl kávy odrůdy robusta se pak přidává k vylepšení chuti směsi.
  • Rychlým namletím a zabalením upražené kávy v ochranné atmosféře do speciálního obalu. Mletí a balení upražené kávy následuje co nejrychleji po upražení. Ochranná atmosféra chrání kávu před stárnutím do okamžiku otevření balíčku.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

7 dalších produktů ve stejné kategorii: