Přírodní palmový cukr Arenga Zobrazit větší

BIO palmový cukr Arenga 250g

1204

Nový produkt

Palmový cukr má tmavě hnědou barvu a typickou jemně karamelovou chuť. Hodí se do desertů i do pokrmů asijské kuchyně. Získává se zahušťováním 100% čistého nektaru květů cukrové palmy arengy, kterou vyrábí drobní farmáři v Indonésii. Palma Arenga roste pouze ve smíšeném pralese, a její využití přispívá k boji proti mýcení pralesa, přirozeného prostředí ohrožených orangutanů.  

Palmový cukr BIo eshop

Více informací

Zakoupením tohoto zboží získáte 62 věrnostních bodů. Za celý košík získáte 62 věrnostních bodů a na další nákup můžete získat slevu 2 Kč.


62 Kč

Více informací

Koupí tohoto produktu podporujete nadaci Masarang.

  • HMOTNOST: 250 g
  • ZEMĚ PŮVODU: Indonésie
  • NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Přírodní palmový cukr. Skladujte v chladu a suchu.
  • NL-BIO-01 Zemědělská produkce mimo EU

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota1641 kJ/392 kcal
Tuky0,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny0,2 g
Sacharidy92,7 g
z toho cukry88,9 g
Bílkoviny2,5 g
Sůl0,14 g

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

27 dalších produktů ve stejné kategorii: