Černé sépiové špagety 500g

1-42101

Nový produkt

Černé sépiové špagety jsou italské těstoviny ze semoliny z tvrdé pšenice (Triticum durum) tenkého a dlouhého tvaru. V suchém stavu jsou přibližně 27 cm dlouhé a jejich průměr je 1,4 mm.

Hmotnost: 500g

Výrobce: Dalla Costa

Země původu: Itálie

Více informací

Zakoupením tohoto zboží získáte 128 věrnostních bodů. Za celý košík získáte 128 věrnostních bodů a na další nákup můžete získat slevu 4 Kč.


128 Kč

Více informací

SEMOLINOVÉ TĚSTOVINY SUŠENÉ OCHUCENÉ SÉPIOVOU ČERNÍ

Složení: Semolina z tvrdé pšenice, pitná voda, sépiová čerň 4,3%, sušená ryba, citronová šťáva.

Alergenní informace: Obsahuje lepek, ryby a výrobky z nich, měkkýše a výrobky z nich.

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota 1517 kJ/358 kcal

  • Tuky 1,2g
    - z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g
  • Sacharidy 73g
    - z toho cukry 3g
  • Vláknina 3,5g
  • Bílkoviny 12g
  • Sůl 0,7g 

Návod k použití: Těstoviny vhodíme do vařící se osolené vody a za občasného míchání vaříme 9 -11 min, pak scedíme. Uchovejte na chladném a suchém místě.

Země původu: Itálie.

Recept Sépiové špagety alla Veneziana

  • 500g sépiových špaget
  • 500g loupaných krevet
  • 250g čerstvých loupaných krájených rajčat
  • 1 stroužek česneku
  • 1 snítka petržele
  • ½ cibule
  • extra panenský olivový olej
  • sůl, pepř

Na pánvi zpěníme na větším množství olivového oleje nakrájenou cibulku, přidáme rajčata zbavená semínek nakrájená na kousky a plátky česneku. Jakmile rajčata povolí, osolíme, opepříme a dusíme za občasného míchání na mírném ohni cca 20 minut. Poté přidáme krevety, nadrobno nakrájenou petržel a pár minut povaříme. Špagety uvaříme al dente, scedíme, přidáme do pánve, dobře promícháme s omáčkou a podáváme posypané petrželkou.

 

30 dalších produktů ve stejné kategorii: