Dárkový balíček těstovin se zástěrou 3,5Kg

C1-90900

Nový produkt

Skvělý dárek pro milovníky těstovin, italské gastronomie i každou hospodyňku!Dárkové balení prémiových těstovin s veselou barevnou zástěrou udělá každému obdarovanému radost. Složení balíčku naleznete v podrobném popisu níže.

Výrobce:Pasta Garofalo

Země původu: Itálie

Více informací

Zakoupením tohoto zboží získáte 370 věrnostních bodů. Za celý košík získáte 370 věrnostních bodů a na další nákup můžete získat slevu 11 Kč.


370 Kč

Více informací

Obsah dárkového balíčku: 

  • 1ks Radiatori 500g
  • 1ks Mafalda Corta 500g
  • 1ks Penne ziti 500g 1ks Mezze maniche rigate 500g
  • 1ks Vermicelli 500g
  • 1ks Linguine 500g
  • 1ks Spaghetti 500g
  • 1ks originální kuchařská zástěra 

Složení: Semolina z tvrdé pšenice 

Alergenní informace: Obsahuje lepek.

Návod k přípravě: Těstoviny vhodíme do vařící se osolené vody (na 100g těstovin 1 litr vody) a vaříme 9 minut.

Výživové údaje ve 100g:

Energetická hodnota: 1516 kJ/357 kcal

  • Tuky: 1g
    - z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1g
  • Sacharidy: 73g 
    - z toho cukry: 3g
  • Bílkoviny: 14g
  • Sůl: 0,08g

Země původu: Itálie

Těstoviny Garofalo

Továrna na těstoviny Garofalo se nachází v městečku Gragnano, na jihu Neapole blízko Pompeí. Považuje se za rodné město těstovin, kde jejich historie sahá až do 16. století. V tomto příjemném městečku, které je ukryto mezi mořem a horami, je ideální klima na výrobu a sušení těstovin. Tradice značky Garofalo se datuje do 18. století, kdy poprvé Městská pravomoc Gragnana garantovala panu Garofalovi oficiální licenci na výrobu a prodej těstovin.

200 let zkušeností je obrovskou výhodou v rozvoji značky Garofalo. Vyrábět těstoviny ve městě Gragnano, to jsou generace lidí oplývající znalostmi, talentem a pýchou, které vytvořily kvalitu, která se druhá taková nenajde. Druhá a třetí generace začlenily do Garofalovy dekády zkušeností umění a dovednosti výroby těstovin efektivitu dnešní technologie. Garofalovým cílem je vyrobit každý jednotlivý tvar s nejvyšší péčí, která je založena na nejvhodnějších surovinách. Účelem je zacházet s každým tvarem jedinečně, nejlepšího výsledku se dosáhne využitím plnohodnotného postupu a programu. Klíčem je důraz na sušící schéma, jakož i na důležité konstanty jako voda, teplota a kontrola matrice. To, jak výrobek vypadá je ovlivněno tloušťkou a řezem. Každá matrice je monitorována, tloušťka se pravidelně kontroluje a musí zapadnout do určitého rozmezí, které kontroluje železný protoptyp na každé linii.

Garofalo vybírá tu nejlepší tvrdou pšenici se správnými vlastnostmi a pouze ty nejlepší dodavatele, kteří splňují nejpřísnější technické podmínky.

Hlavními vlastnosti, které požaduje jsou:

  • Kvalita lepku: interně kontroluje každou šarži značky Garofalo, používá stejné zařízení na lepek, které používají i dodavatelé semoliny. Tak je zajištěna dvojitá kontrola, ve které se dohlíží na sílu, lepivost a elastičnost lepku. Nakonec se ještě zkontroluje vizuálně.
  • Barva: mimořádně důležitá! Zařízením Minolta se kontrolují černé a bílé tečky Rovněž všechny standardní kontroly jako obsah popílku, měření zrnitosti, mikrobiologie, měkká pšenice.

Nejlepší obal pro těstoviny? Těstoviny samotné! Těstoviny již sami o sobě atraktivně vypadají a dokonce ještě lépe, jestliže jsou to těstoviny Garofalo, které mají jasnou barvu, drsný povrch a správnou tloušťku. Výsledkem je absolutně průhledný obal, který zdůrazňuje těstoviny samotné. Výrobcovo logo je jediným zásahem do designu. Garofalo se podepisuje na každý obal, aby tak projevil osobní garanci kvality.

Garofalo je pyšný i na to, že je prvním italským výrobcem těstovin, který získal ISO 9002 Quality System v roce 1996, posléze i další mezinárodní certifikáty kvality ISO 14001, BRC, JAS.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: