Přepuštěné máslo ghí 450 ml Zobrazit větší

Přepuštěné máslo ghí 450 ml

10503

Nový produkt

Toto ghí je vyráběno z českého mléka. Přepuštěné máslo neboli ghí se tradičně používá nejen v Indii, ale i v Evropě. Jeho velkou výhodou je o hodně delší trvanlivost oproti máslu a naši předkové tak řešili přebytky mléka.

Více informací

Zakoupením tohoto zboží získáte 279 věrnostních bodů. Za celý košík získáte 279 věrnostních bodů a na další nákup můžete získat slevu 8 Kč.


279 Kč

Více informací

Přepuštěné máslo má oproti klasickému máslu vyšší teplotu přepalování (cca 250 °C, vyšší než sádlo) a je tak vhodné i na smažení. Vyrábí se pomalým a šetrným vařením másla, během kterého se z másla vypařuje voda a na povrchu se usazují vysrážené bílkoviny, které se odebírají. Díky tomu obsahuje ghí pouze stopová množství laktózy a mléčných bílkovin a je obvykle dobře snášeno lidmi, kteří nemohou konzumovat mléko.

OBJEM: 450 ml 
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika 
POUŽITÍ: Ghí používáme místo másla na vaření, pečení i smažení, na kaše, do dezertů, těst atd.
SLOŽENÍ: bezvodý mléčný tuk
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Přepuštěné máslo obsahuje stopy laktózy a mléčné bílkoviny.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota2663 kJ / 645 kcal
Tuky99,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny65,7 g
Sacharidy<0,1 g
z toho cukry<0,1 g
Vláknina0 g
Bílkoviny<0,1 g
Sůl<0,1 g

NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Přepuštěné máslo. Skladujte v temnu při teplotě do 20 °C.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

30 dalších produktů ve stejné kategorii: