Bio čokoláda hořká ESPRESSO Zobrazit větší

Bio čokoláda hořká ESPRESSO

6576

Nový produkt

Tato jemná hořká čokoláda obsahuje 51 % kakaa a 7 % křupavých kousků pražených kávových bobů. Čokoláda je vyráběna tradičním postupem dlouhého konšování ve Švýcarsku a pro její výrobu bylo použito kakao z Bolívie, sušená třtinová šťáva Rapadura a přírodní třtinový cukr Cristallino.Rapadura dodá čokoládě chuť lehce do karamelova.

HMOTNOST: 80 g
ZEMĚ PŮVODU: Švýcarsko

Více informací

Zakoupením tohoto zboží získáte 67 věrnostních bodů. Za celý košík získáte 67 věrnostních bodů a na další nákup můžete získat slevu 2 Kč.


67 Kč

Více informací

Všechny složky kromě vanilky pocházejí z fair trade projektu HAND IN HAND. Fair trade čili spravedlivý obchod garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou či dětskou práci.

HMOTNOST: 80 g
ZEMĚ PŮVODU: Švýcarsko


SLOŽENÍ: sušená třtinová šťáva Rapadura, přírodní třtinový cukr Cristallino, kakaová hmota, kakaové máslo, drcené pražené kávové boby 7 %. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 51 %.


UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů, sóji a mléka.


VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energie2325 kJ/559 kcal
Tuky38 g
z toho nasycené mastné kyseliny23 g
Sacharidy44 g
z toho cukry42 g
Vláknina10 g
Bílkoviny5 g
Sůl0,1 g

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

30 dalších produktů ve stejné kategorii: