3320
Nový produkt
Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa ovoněná pomerančovou silicí a oslazená přírodním třtinovým cukrem. Neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor a je vhodná pro vegany. Tato čokoláda vyhrála stříbrné ocenění v roce 2006 při hodnocení provedeném Německou zemědělskou společností
Tento produkt již není na skladě
Datum dostupnosti:
Zakoupením tohoto zboží získáte 49 věrnostních bodů. Za celý košík získáte 49 věrnostních bodů a na další nákup můžete získat slevu 1 Kč.
Čokolády značky VIVANI jsou vyráběny německou rodinnou firmou Ludwiga Weinricha. Rodina vyrábí čokolády již déle než jedno století. Tradice a zkušenost spolu s nejlepšími bio surovinami, moderním vybavením a pečlivou kontrolou jsou zárukou vysoké kvality.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2425 kJ/585 kcal |
---|---|
Tuky | 44,9 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 28,3 g |
Sacharidy | 32,5 g |
z toho cukry | 27,0 g |
Vláknina | 11,3 g |
Bílkoviny | 7,0 g |
Sůl | 0,02 g |
Nabídka výrobků značky Vivani zahrnuje základní řadu čokolád s výborným poměrem ceny a kvality, dále řadu Edizione Grande, což jsou tenké a velké tabulky čokolády rozplývající se na jazyku (hořká čokoláda Edizione Grande je vyrobena z ekvádorského kakaa Arriba), a plněné čokoládové tyčinky. Kávová zrna v hořké čokoládě a miničokoládky v plechové dóze jsou hlavně dárkovou položkou. Pokud chcete špičkovou kvalitu domácího cukroví a pralinek, pak doporučujeme mléčnou a hořkou čokoládu na vaření značky Vivani. Neobsahuje jiný tuk než kakaové máslo a slazená je třtinovým cukrem. Ve skutečnosti jsou tyto čokolády na vaření tak vynikající, že si je hodně lidí kupuje místo čokolády na mlsání.
Čím se Vivani liší od běžných čokolád:
• Všechny suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství (tj. jsou bio)
• Jsou použity druhy kakaových bobů špičkové kvality a namíchány v ideálním poměru
• Čokolády jsou slazené přírodním třtinovým cukrem, který obsahuje třtinovou melasu
• Všechny další složky jsou přírodního původu a vysoké kvality. K ovonění je například používána Bourbon vanilka*.
• Úmyslně není použit sójový lecitin**
• Výrobky neobsahují žádné geneticky modifikované složky
• Suroviny a čokoládová hmota jsou zpracovávány tradičním způsobem (dlouhé mletí, dlouhé konšování)
• Velký důraz je kladen na kontrolu kvality surovin i výrobků
* Bourbon vanilka je vanilka pěstovaná na tzv. Bourbonských ostrovech, která vyniká přirozeně vysokým obsahem vonných látek
** Sójový lecitin se vyskytuje pouze v mléčné čokoládě na vaření a v tyčince ESPRESSO
Extra hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa 70...
59 Kč
Pikantní švýcarská hořká čokoláda s malými...
61 Kč
Tato francouzská gourmet čokoláda je vyrobena z...
67 Kč
Velmi zajímavá čokoláda z jednodruhového kakaa,...
59 Kč
Himalaya YOGI TEA® je velmi starou recepturou,...
89 Kč
Exkluzivní extra hořká čokoláda s velmi vysokým...
54 Kč
Hořká čokoláda s intensivní chutí pro skutečné...
50 Kč
Jedná se o směs arabiky a robusty. Káva značky...
133 Kč
Kakaové boby pěstují drobní farmáři z...
54 Kč
Francouzská gourmet čokoláda La pepa de oro...
62 Kč
899 Kč
79 Kč
59 Kč
56 Kč
62 Kč
64 Kč
67 Kč
64 Kč
58 Kč
59 Kč
64 Kč
52 Kč
62 Kč
61 Kč
64 Kč
59 Kč
69 Kč
67 Kč
69 Kč
68 Kč
188 Kč
37 Kč
56 Kč
64 Kč
61 Kč
61 Kč
62 Kč
54 Kč
69 Kč
34 Kč