Rýžový ocet na sushi ochucený Mizkan Mitsukan 710ml Zobrazit větší

Rýžový ocet na sushi ochucený Mizkan Mitsukan 710ml

SCZ0136

Nový produkt

Japonský rýžový ocet ředěný vodou na 4 % a ochucený cukrem a solí. Rýžový ocet je nejdůležitější ingrediencí při přípravě rýže na sushi, navíc podporuje trávení a působí jako desinfekční prostředek.

Hmotnost: 710 ml

Země původu: USA

Více informací

Zakoupením tohoto zboží získáte 175 věrnostních bodů. Za celý košík získáte 175 věrnostních bodů a na další nákup můžete získat slevu 5 Kč.


175 Kč

Více informací

Ocet Mitsukan je japonský ocet vyrobený z fermentované rýže. Jeho chuť je velmi jemná (ocet je ředěný vodou na cca 4 %) a zároveň velmi bohatá. Tento ocet je ochucený cukrem, solí a mirinem pro snadnější docílení vyvážené chutě suši.

Ocet Mitsukane je určen k ochucení rýže na sushi. Přidává se do již uvařené a mírně vychlazené rýže, kde dokonale spojí její chuť a konzistenci. Ideální poměr je 1,5 dcl octu na 1 kg rýže. Ocet můžeme také přidávat do marinád na ryby, kde mimo jiné utlumí rybí zápach, i dalších mas, a také do salátů.

    • Složení: Fruktózový sirup, destilovaný ocet, voda, sůl, rýžový ocet, hnědý cukr, dochucovadlo E621, E631, E627.
    • Neobsahuje alergeny dle směrnice 1169/11 EU.

Výživové hodnoty na 100g
Sacharidy - z toho cukry 27 g
Bílkoviny 0 g
Sůl 8,3 g
Energetická hodnota 557/133 kcal
Tuky 0 g
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 33 g

Dodavatel: HANA TRADING s.r.o., zdroj fotografií: susi.cz

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

30 dalších produktů ve stejné kategorii: