Rýžový ocet na sushi Mizkan Mitsukan gastro balení 20L Zobrazit větší

Rýžový ocet na sushi Mizkan Mitsukan gastro balení 20L

SCZ0135

Nový produkt

Originální japonský rýžový ocet ředěný vodou na 4,2 %. Je nejdůležitější ingrediencí v přípravě rýže na sushi, podporuje trávení, má mnoho výživných hodnot a působí jako desinfekční prostředek.

Hmotnost: 20 l

Země původu: Japonsko

Více informací

Zakoupením tohoto zboží získáte 1095 věrnostních bodů. Za celý košík získáte 1095 věrnostních bodů a na další nákup můžete získat slevu 33 Kč.


1 095 Kč

Více informací

Ocet Mitsukan je japonský ocet vyrobený z fermentované rýže. Jeho chuť je velmi jemná (ocet je ředěný vodou na 4,2 %) a zároveň velmi bohatá. Barva octu je světle žlutá až skoro čirá a je to jedna z nejdůležitějších ingrediencí při přípravě sushi. Ocet neobsahuje kalorie, tuk ani sodík.

Ocet Mitsukane je určen k ochucení rýže na sushi. Přidává se do již uvařené a mírně vychlazené rýže, kde dokonale spojí její chuť a konzistenci. Ideální poměr je 1,5 dcl octu na 1 kg rýže. Ocet můžeme také přidávat do marinád na ryby, kde mimo jiné utlumí rybí zápach, i dalších mas, a také do salátů.

  • Složení: Složení: Vinný ocet (vyrobený z alkoholu, z geneticky modifikované kukuřice), pšenice, rýže, geneticky modifikovaná kukuřice
  • Obsahuje alergeny: Lepek
  • Obsah kyselosti: 4,2 %

Výživové hodnoty na 100g
Energetická hodnota 109/25 kcal
Tuky 0,5 g
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 2,4 g
Sacharidy - z toho cukry 2,1 g
Vláknina 0,5 g
Bílkoviny 0,5 g
Sůl 0,01 g

Dodavatel: HANA TRADING s.r.o., zdroj fotografií: susi.cz

30 dalších produktů ve stejné kategorii: